Блог

06/03/2024 от Ivko Benovski

Race for the cure 2024 те очаква.

Скъпи приятели,

Изминаха 5 години от първото издание на Race for the Cure в България.

На 29 септември 2024 година ще проведем Race for the Cure за шеста поредна година.

Заедно с вас и хилядите, които застанаха на старта през всичките тези години успяхме да осигурим безплатни профилактични прегледи за рак на гърда за над 3400 жени в България. Не знаем дали е много или малко, но вярваме, че ако …

05/15/2024 от Ivko Benovski

„За теб, близо до теб 2024“ - кампания за безплатни профилактични прегледи за рак на гърда.

„За теб, близо до теб 2024“ - кампания за безплатни профилактични прегледи за рак на гърда България със средства от маратона Race for the cure 2022.

Ние в CancerCare.bg водени от нашата мисия за едно по-здраво българско общество и съвместно с нашите партньори и Think Pink Europe работим за намаляването на смъртността от рак на гърдата в България, чрез инициативи и събития каквото е Race for the Cure.

През 2021, …

03/03/2024 от Ivko Benovski

CancerCare.bg Media: Какво да очаквате?

Фондация "Победи рака" с гордост обявява началото на своята кампания за повишаване на осведомеността относно онкологичните заболявания, започвайки с рака на дебелото черво през март.

С това полагаме основите на CancerCare.bg Media - следващото ниво в развитието на нашата организация.

Ще посветим всеки месец на различно онкологично заболяване, като сътрудничим с водещи лекари от цялата страна за предоставянето на надеждна, актуална и жизненоважна информация. Очаквайте ни и в подкаст платформите …

01/18/2024 от Ivko Benovski

НМ Дженомикс и новите им партньорства - тестове за наследствена обремененост

Партньорите ни от НМ Дженомикс продължават да се развиват в направление онкология, като от началото на 2024г. те обявиха новото си стратегическо партньорство с водещата германска лаборатория за генетични тестове Centogene! До месец февруари ще можете да се възползвате от -10% за техните изследвания!

Генетичните тестове за наследствена обремененост за рак на немската лаборатория анализират генетични мутации, свързани с увеличения риск от развитие на рак. Такива тестове могат …

11/12/2023 от Ivko Benovski

🌟 Безплатни профилактични прегледи при уролог в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда! 🌟

Твоята сила заслужва грижа

Заедно с нашия партньор, Отделение по урология в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда, предоставяме уникална възможност за 65 безплатни профилактични прегледа за скрининг и ранна диагностика на рак на простатата. Тази инициатива е част от нашата кампания "Твоята сила заслужава грижа", която е напълно посветена на мъжкото здраве.

📅 През ноември, всички мъже на/над 50 г. могат да се възползват от безплатно изследване на PSA (туморен …

Тагове