Race for the cure 2024 те очаква.

RFTC2024 FB cover  (Instagram Post)

Скъпи приятели,

Изминаха 5 години от първото издание на Race for the Cure в България.

На 29 септември 2024 година ще проведем Race for the Cure за шеста поредна година.

Заедно с вас и хилядите, които застанаха на старта през всичките тези години успяхме да осигурим безплатни профилактични прегледи за рак на гърда за над 3400 жени в България. Не знаем дали е много или малко, но вярваме, че ако сме успели да променим и спасим дори и един живот значи изпълняваме нашата мися успешно. Вярваме, че заедно с хора, като вас сме по-силни и можем да направим разликата в борбата за женското здраве в България.

С най-голямо удоволствие Ви каним да се включите в едно уникално събитие, което ще обедини традициите на българския фолклор, символиката на канатицата и благородната кауза на "Race for the Cure".

Този ден не е просто бягане и ходене за подкрепа към онези, които се борят с рака на гърдата. Това е празник на единството и вярата в силата на общността ни. Канатицата, със своята символика ще прелива във въздуха, като послание за безкрайност и живот, а фолклорният концерт ще направи този момент още по-специален.

Вашата подкрепа ще допринесе за нашата обща мисия - борбата срещу рака на гърдата и подкрепата на тези, които преминават през този труден път. С това, вие не само ще станете част от прекрасната българска традиция, но и ще оставите имената си в историята, като хората, които са помогнали в борбата с рака на гърда и са променили живота на тези, които са се изправили пред това заболяване.

Очакваме ви с нетърпение да създадем заедно уникален момент от нашата история, който ще преплете красотата на фолклора, силата на символа "канатица" и енергията на борбата за живот.

Регистрация: https://www.raceforthecure.eu/en/Races/Race/Id/1

Facebook Event: https://fb.me/e/4B2buIQu0