Обади се

Герои

Това са личните истории на хора, борещи се с рака. Тук ще научите какво е вече да си преминал по този път и да продължиш напред.

Анелия Минчева

"ИМА ЛИ ЧУДЕСА? Да! Има! Ако не вярваме в това, не бихме могли да посрещнем предизвикателството - РАК! Това е болест, но не само. Това е етап от живота ни. Но ние не бива да се плашим, защото страхът не е "най-добрия приятел" в случая."

Боян Петров

Боян Петров е зоолог и алпинист, покорил 10 от най-високите върхове в света. Освен пример за алпинистите, Боян Петров е и вдъхновение за хиляди хора. Той е доказал неведнъж, че човек е способен на невероятни неща, стига да има волята и куража да ги постигне. Това е неговата история за борбата му с рака, която се оказва първият и най-висок връх, който е изкачвал.

Мая Стоилова

Представяме ви Мая Стоилова, една прекрасна, борбена жена. Тя пожела да застане пред нашата камера, за да разкаже за трудния път на своето заболяване и да вдъхне кураж и надежда на хората, които се борят с рака.

Кирил Кондакчиев

Една завладяваща история за силата на човешкия дух, представена ни от Кирил Кондакчиев. Той е пример за несмирим дух и позитивизъм. Благодарим му, че застана пред камерата ни!

Диана Адова

Диана Адова е диагностицирана с карцином на гърдата в метастатичен стадий. Тя преминава през комплексно лечение и споделя, че животът не свършва с поставяне на диагнозата. Има нормален живот, пътува, прекарва пълноценно време с близките си. Благодарим й, че сподели личната си история с нас.

Ваня Трифонова

Един вдъхновяващ разказ за пътя с диагнозата рак на гърда