Коментари

Ще се радваме да научим мнението ви за нас! Изпращайте вашите коментари на [email protected]!

Гергана Захариева

Учител по йога

"Поздравявам екипа и желая много успехи в благородното дело! На добър час!"

Петра Ганчева

Журналист

"Здравейте! Пожелавам на всички вас - създателите на платформата, да сте здрави, все така успешни и благословени в благородната си мисия!"

Васил Христов

Художник

"Страхотна идея! Пожелавам ви много успехи и попътен вятър!"

Ива Рудникова

Журналист

"Следя проекта от самото начало и съм възхитена от посветеността и фокуса, с които екипът напредва във важната си мисия. Темата е трудна, а cancercare.bg показва, че високата компетентност не може без емпатия и човечност. Благодаря ви за грижата, която е безценна не само за онези, които се сблъскват с the big C. И казвайте как да помагаме!"

Катя Тодорова

Основател и маркетинг визионер, МЕмоушън

"Още когато за първи път Поли Лъжанска и екипа на CancerCare ми споделиха за идеята и нуждата от уменията на агенцията ми за правилно позициониране на бранда, ми трябваше точно 1 секунда да кажа "Да".  Защото да помогнеш на една толкова значима кауза не се мисли, а се чувства. Прекрасен екип, смислени хора, които искат да дадат истинска стойност на обществото у нас. Това видях аз и година и половина по-късно продължавам да го виждам ежедневно във всичко, което правят. Щестлива съм, че аз и екипа ми сме част от тази кауза, която засяга всеки българин пряко или косвено. Успех и сбъднати надежди, приятели!"

Даниела Лекушева

Програмист

"CancerCare e благородно начинание с висока обществена значимост! Пожелавам на Поли и целия екип, който стои зад изграждането на платформата CancerCare, преди всичко здраве, много успехи и нови върхове!"

Мина Стефанова

Преводач

"Знанието, че не си сам и има кой да те насочи и да бъде ориентир и опора в труден момент е истински дар. Благодаря, че Ви има!"

Веника Николова

Писател

"Надявам се повече хора да научат за вас и да се погрижат за себе си, докато е достатъчно рано."

Краси Георгиев

Ултрамаратонец

"Изключително полезна платформа която помага да сме повече информирани и да намерим правилната подкрепа в очите на изключителните професионалисти, които работят тук. Чрез CancerCare и в България можем да видим последните изследвания и начини да се борим!"