За нас

Ние сме екип, в който идеен двигател са млади лекари, които се срещат всеки ден с проблемите на онкоболните в България. Решихме по иновативен начин да им помогнем да изминат неравния път на онкологичното заболяване. Ежедневно виждаме пациенти, които преминават през различни емоционални, психически и физически състояния, когато светът им се преобръща от една диагноза. Това е и нашата силна мотивация, която ни накара да се обединим, за да създадем CancerCare.bg.

НАШИЯТ ЕКИП
Тодор Василев
ТОДОР ВАСИЛЕВ
Полина Лъжанска
ПОЛИНА ЛЪЖАНСКА
Ивелин Беновски
ИВЕЛИН БЕНОВСКИ
Росен Иванов
РОСЕН ИВАНОВ
ЗА ФОНДАЦИЯТА

Фондация "Победи рака" работи в помощ на онкоболните в България и техните близки. Ние предоставяме достоверна информация за онкологичните заболявания, съгласувана с водещи специалисти в страната, оказваме подкрепа на пациентите и семействата им чрез организиране на събития, в които да се обсъждат не само важните въпроси за заболяването, но и как се преминава по пътя на пациента. Ще се радваме да създадем една общност на хората с онкологични заболявания, в която всеки да намери позитивното решение за себе си. Искаме да насочим вниманието на обществото към превенцията и извършването на редовни профилактични прегледи, тъй като знаем, че колкото по-рано се диагностицира едно онкологично заболяване, толкова по-голям е шансът за неговото излекуване. Нашата мисия е намаляване на смъртността от ракови заболявания в нашата страна.

ЕДИТОРСКИ ЕКИП

доц. д-р Димитър Калев, дм
Роден през 1953 г. Специалист по вътрешни болести, пулмология и медицинска онкология. Дългогодишен преподавател по белодробни болести и онкология в Медицински университет - Варна и ръководител на Клиниката по медицинска онкология, УМБАЛ „Св. Марина“, Варна. Понастоящем е ръководител на направление Медицинска онкология и лъчелечение, СБАЛОЗ „Д-р М. Марков“, Варна. Автор на дисертационна теза за клетъчната характеристика на малигнени плеврални изливи. Има над 50...
д-р Надя Накова
Надя Накова е завършила Медицински университет - София, специалност медицина. Към момента специализира лъчелечение в УМБАЛ ”Царица Йоанна - ИСУЛ" и преподава като асистент в Медицински университет - София. Обича гребането в открито море, разходките в планината, колоезденето, балета и класическата и рок музика. Стана част от екипа на фондация "Победи рака" водена от мотото си: "Бъди промяната, която искаш да видиш в света!".

Партньори

Конференция МОРЕ
BLENDA Advertising Studio
ПсихоЛично
Dara Help
chromeye
Missia Kuraj
logo advertise
xOnco
sensika-logo
brand-quadergy-logo
Aleona de Kama
Breaktime
Novartis