CancerCare.bg Media: Какво да очаквате?

CancerCare.bg Media

Фондация "Победи рака" с гордост обявява началото на своята кампания за повишаване на осведомеността относно онкологичните заболявания, започвайки с рака на дебелото черво през март.

С това полагаме основите на CancerCare.bg Media - следващото ниво в развитието на нашата организация.

Ще посветим всеки месец на различно онкологично заболяване, като сътрудничим с водещи лекари от цялата страна за предоставянето на надеждна, актуална и жизненоважна информация. Очаквайте ни и в подкаст платформите скоро.

Нашата цел е да създадем серия от образователни видеа, които да покриват всеки аспект на заболяването. Ще предоставим на обществото дълбоки и практически насоки за справяне с различните етапи на болестта, като едновременно с това подчертаем значението на здравословния начин на живот и ранната диагностика като ключови фактори за успешната борба с рака.

Кампанията е създадена за да бъде източник на надежда и знание, предлагайки актуална и достъпна информация за различните типове рак и техните специфики.

Надяваме се да вдъхновим хората да предприемат активни стъпки към подобряване на своето здраве и това на близките им.

Присъединете се към нас в тази важна мисия, като следите кампанията и споделяте нашите видеа, за да помогнем заедно на повече хора да получат жизненоважна информация и подкрепа в борбата срещу рака.


Месец март е с подкрепата на Съвместна онкологична национална мрежа (СОНМ),

За повече информация за участие в CancerCare.bg Media ни пишете на [email protected] или от този линк