Race for the Cure Bulgaria 2022: За мен, за теб, за всички нас!

1200 za blog posta.png

Race for the Cure® е най-голямото благотворително спортно събитие в Европа в подкрепа на женското здраве. То помага на организациите и болниците за рак на гърдата да събират средства и да повишават осведомеността за това заболяване.

С 500 000 новодиагностицирани и 125 000 души, които умират от рак на гърдата в Европа всяка година, тези средства са от жизненоважно значение. Сега повече от всякога.

Всяка година Race for the cure Bulgaria се провежда с цел да повиши информираността за рак на гърда и изграждане на здравна култура, като се стремим да променим тенденцията и да има все по-малко жени, диагностицирани с рак на гърда.

Миналата година, въпреки ограниченията на COVID-19, доказахме, че сме по-силни заедно. Десетки хиляди хора се регистрираха и тичаха или се разхождаха в квартала си със семейството, колегите и приятелите си. В Race for the Cure 2022 ще вземат участие над 43 държави в цяла Европа в подкрепа на повече от 31 организации, които се борят с рака на гърдата.

За четвърта поредна година Race for the Cure в България ще стартира в Южния парк на 25.09.2022 г. от статуята с гълъбите.

Можете да се регистрирате като индивидуален участник или поканете семейството си, приятели, колеги, познати и регистрирайте вашия отбор на подкрепата.

Нека заедно застанем на старта в подкрепа на жените в България.

Линк за регистрация https://bit.ly/RFTCBg2022participate

FOR YOU, FOR ME, FOR EVERYONE

Think Pink, Walk Pink, Run Pink

#RFTC2022