psih-podkrepa

"Психея – красива принцеса, на която дори Афродита завидяла за красотата и добротата й. Афродита изпратила сина си Ерос да я убоде със стрелите си и тя да страда от нещастна любов, но когато Богът на любовта я видял, сам се влюбил в нея. Той я навестявал всяка вечер след падане на мрака, но според древногръцката легенда тя не трябвало никога да го поглежда и да знае той как изглежда, иначе щял да я напусне завинаги.  Любопитството обаче, надделяло и тя не успяла да удържи на обещанието си. Когато Ерос я напуснал, Психея страдала неудържимо и се обърнала към Афродита за помощ. Богинята на красотата я накарала да извърши редица подвизи, на които самият Зевс се възхитил  и я надарил с безсмъртие и накрая заедно с Ерос заживели щастливо."

Тази легенда  олицетворява хармонията между мъжкото (силата и материята) и женското (душата) начало.  Често пъти в стремежа си да съхраним тялото си, забравяме за душата си. А без нея тялото не може да функционира.  Тялото е храмът, а душата е енергията, която го зарежда и поддържа истински живо.

В борбата с рака на гърдата се фокусираме толкова много в опазване на тялото, без да осъзнаваме, че душата е тази, която помага на тялото да се поддържа здраво.

Ние, в CancerCare.bg осъзнахме ключовата роля на психиката и за да запазим хармонията между тялото и душата организираме безплатна психологическа помощ на жени, преживяли рак на гърдата.

Програмата за психологическа помощ от CancerCare.bg е финансирана със средствата, събрани по време на "Race for the Cure", който се състоя на 29.09.2019 г. в гр. София.

Записването и участието в срещите за психологическа подкрепа е напълно безплатно.

Както римляните се прекланят пред думите „Здрав дух в здраво тяло“, така и ние. Включете се в нашата програма в София, Пловдив, Варна или Бургас. Записването ще се осъществява през м. ноември и декември, а срещите започват през м. януари.

Повече информация и записване в гр. София:

Зорница Спиридонова- психолог
контакт за записване
моб.тел: +359 895 63 86 05
email: [email protected]

Ваня Григорова – психолог
моб.тел- +359 876 76 77 79
email: [email protected]

Повече информация и записване в гр. Пловдив:

Елена Атанасова
Телефон: +359878502730
Имейл: [email protected]

Повече информация и записване в гр. Варна:

Гергана Иванова
+359 899 707 394

Повече информация и записване в гр. Бургас:

Илияна Александрова
+359 89 9990705