НМ Дженомикс и новите им партньорства - тестове за наследствена обремененост

nm genomix testove

Партньорите ни от НМ Дженомикс продължават да се развиват в направление онкология, като от началото на 2024г. те обявиха новото си стратегическо партньорство с водещата германска лаборатория за генетични тестове Centogene! До месец февруари ще можете да се възползвате от -10% за техните изследвания!

Генетичните тестове за наследствена обремененост за рак на немската лаборатория анализират генетични мутации, свързани с увеличения риск от развитие на рак. Такива тестове могат да предоставят информация за наличие на специфични генетични вариации, които могат да увеличат вероятността за развитие на рак в бъдеще.

ТУК можете да разгледате тестовете им за наследствена обремененост за рак, под секцията “Наследствен рак”.

Следващото вълнуващо партньорство е с компанията SeekIn. Иновативното при тях е, че вместо да използва предварително секвениране на туморна тъкан за проектиране на специфични за пациента мутационни панели, компанията използва универсален алгоритъм, извлечен от изкуствен интелект, който включва геномни, епигеномни и протеомни сигнали. Първият тест, който ще предложат е OncoSeek. Този тест е създаден за скрининг на рак чрез интегриране на измерването на панел от 7 избрани протеинови туморни маркера (AFP, CA125, CA15-3, CA19-9, CA72-4, CEA и CYFRA21-1) и клинична информация за субекта.

Тези партньорства не само ще насърчат разнообразието в предоставянето на генетични тестове, но и ще подкрепи общата ни мисия за подобряване на здравето на всеки чрез висококачествени и иновативни медицински решения!

При въпроси относно тестовете, не се колебайте да се свържете с техен представител на тел. 0895674054.

Ние подкрепяме тази вълнуваща стъпка на НМ Дженомикс и сме уверени, че техните нови партньорства ще доведат до успехи и удовлетворени пациенти!