🌟 Безплатни профилактични прегледи при уролог в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда! 🌟

Movember Cancercare.bg

Твоята сила заслужва грижа

Заедно с нашия партньор, Отделение по урология в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда, предоставяме уникална възможност за 65 безплатни профилактични прегледа за скрининг и ранна диагностика на рак на простатата. Тази инициатива е част от нашата кампания "Твоята сила заслужава грижа", която е напълно посветена на мъжкото здраве.

📅 През ноември, всички мъже на/над 50 г. могат да се възползват от безплатно изследване на PSA (туморен маркер) и безплатен преглед при уролог (с ехограф). За да участват, е необходимо предварително записване на час на телефон: 02/403 4000 или 02/403 4910.

🔍 Преди профилактичния преглед при уролог, е необходимо да направите безплатното кръвно изследване на PSA (простатно-специфичният антиген). Резултатът от изследването ще отнеме 2 астрономични часа, след което специалист от Отделение по урология на АСК УМБАЛ Токуда ще извърши профилактичния ехографски преглед.

⚠️ За да бъдат резултатите обективни, е препоръчително 2-5 дни преди изследването да не сте извършвали ректално туширане, участвали в усилена физическа дейност, засягаща простатата, или имали полов акт.

🗣 "Ракът на простатата протича безсимптомно в ранен стадий. Това е причината през ноември и не само, да говорим за 'мъжко здраве'. Нека се грижим за себе си, защото ранната диагноза е ключът към 100% излекуваемост!", споделя д-р Адриан Попов, началник на Отделение по урология в АСК УМБАЛ Токуда.

🤝 Присъединете се към нас в борбата за здраве и осведомете всички мъже, които познавате! #Твоятасилазаслужавагрижа #Movember 🧔🏻💙