"АУБ Хелоуин Парти 2023: Изпити или чудовища в Борбата с рака на гърдата"

Хелоуин парти за набиране на средства

На 26 октомври, 2023 г., три клуба, организирани от студенти в Американския университет в България, ще обединят усилията си, за да организират невиждано досега събитие за набиране на средства.

StartUP, Griffins и IMC ще организират Хелоуинско парти, за да обединят университетската общност в името на обща кауза и да съберат средства за жените, които се борят с рака на гърдата.

За втора поредна година, студентите са избрали да дарят средства на CancerCare - неправителствена организация, която подкрепя пациентите с рак на гърдата и техните близки, като осигурява на жените достъп до редовни прегледи и други ресурси, които са от съществено значение за ранното откриване и превенция на онкологичните заболявания.

От 17 октомври до деня на партито - 26 октомври, студенти, преподаватели и служители на университета са поканени да дарят средства. Допринасяйки за каузата, те автоматично се включват в томбола, която им дава възможността да спечелят страхотна награда. Тези, които решат да дарят 20 лева или повече, печелят и лимитирана серия стоки, които са създадени специално за партито. По време на самото събитие, присъстващите могат да направят и дарение от по 1 лев, което им дава  шанса да вземат участие в различни игри, да събират точки и да спечелят страхотни награди.

Тъй като партито е тематично, членовете на трите клуба насърчават всички студенти, които ще присъстват, да се облекат в костюми за Хелоуин. Те са поканени да участват и в състезание за костюми, в което човекът с най-страховития и креативен костюм ще спечели мистериозна награда: уикенд за двама до тайна дестинация в България.

Повече можете да следите в страницата на събитието ТУК