Информация, подкрепа и иновации: CancerCare.bg и PrOPA by Shemha Health

Информация, подкрепа и иновации.png

CancerCare.bg и PrOPA by Shemha Health се обединяват в борбата срещу онкологичните заболявания

С гордост ви съобщаваме за новото и значимо партньорство между CancerCare.bg и PrOPA by Shemha Health - две иновативни платформи, които се стремят да преодолеят предизвикателствата, свързани с онкологичните заболявания и да предложат висококачествена подкрепа на пациентите и техните семейства.

CancerCare.bg, първата уеб платформа в България, създадена от лекари и проект на Фондация "Победи рака", предоставя достоверна информация за онкологичните заболявания, които са съгласувани с водещи специалисти в страната. Нашата цел е да осигурим лесен достъп до съществената информация, необходима на пациентите, за да разберат за заболяванията си, методите на лечение и наличните ресурси за подкрепа. Освен това, ние организираме събития, на които се обсъждат важни въпроси за онкологичните заболявания, както и пътят на пациента през болестта. Едно от най-очакваните ни събития е Race for the Cure - най-голямото благотворително спортно събитие в Европа, което подкрепя женското здраве.

През януари 2019 година станахме част от голямото, вече с над 50 държави членки, семейство на Think Pink Europe. Нашата мисия е да съберем европейските държави и да се съгласуваме по отношение на проблемите, свързани с рака на гърдата. Заедно с тях работим, за да осигурим подкрепа и информация на всички жени, засегнати от това заболяване, и да повишим осведомеността за ранното откриване и важността на редовните прегледи.

Сега с гордост обявяваме новото ни партньорство с PrOPA by Shemha Health. PrOPA е теле-онкологична платформа, която осигурява цялостен мултидисциплинарен онкологичен екип за всеки пациент. Целта на PrOPA е да ускори процеса на диагностика и лечение, като предлага персонализирано внимание, обратна връзка и непрекъснато ръководство. Технологичният напредък и иновациите, които предлага PrOPA, се съчетават с експертните познания и грижи на нашия екип от лекари, за да гарантират най-добрите възможни резултати за пациентите.

Какви са ползите за oнкоболните и техните близки, които използват PrOPA by Shemha Health?

“Ние от Shemha Health сме водени от желанието да създадем прецизно

персонализирано пътуване за пациента, използвайки мощната комбинация от

напреднала технология, изкуствен интелект и колективния клиничен опит на доказани

специалисти по онкология.

Теле-онкологичната ни платформа осигурява контакт с мултидисциплинарен

онкологичен екип за всеки пациент и ускорява процеса на диагностика и лечение, като

предлага персонализирано внимание, обратна връзка и непрекъснато ръководство, за

да се осигурят възможно най-добрите резултати за пациентите.

Със своята съвременна технология и персонализиран подход, PrOPA действа като

дигитална среда за пациентите, напътствайки ги през всяка стъпка от борбата с рака.

Платформата улеснява достъпа до експертни консултации, координира грижите между

различни специалисти и позволява дистанционно наблюдение и психологична грижа.”

Чрез това партньорство CancerCare.bg и PrOPA by Shemha Health ще обединят сили, за да подпомогнат и разпространят цялостното и персонализирано решение за онкологичната грижа в България. Нашата цел е да осигурим необходимата информация, подкрепа и път на пациентите, които се борят с онкологични заболявания, и да ги насърчим да водят активен живот и да се изправят пред предизвикателствата с вяра и сила.

Съвместно ще предлагаме услуги, които са в голяма помощ на онкологичните пациенти и техните семейства. Очаквайте скоро нови инициативи и събития от нас и PrOPA by Shemha Health.

Вашата подкрепа е важна за нас. Последвайте ни в социалните мрежи Facebook, Instagram, LinkedIn

Бъдете здрави, бъдете информирани!