CancerCare.bg и NMGenomix с партньорство “В подкрепа на онкоболните”

Cancercare.bg и НМ Дженомикс.png

Искаме да ви съобщим за нашето ново сътрудничество между Cancercare.bg и NMGenomix, което се осъществява с една обща мисия - да помогнем за намаляването на смъртността от онкологични заболявания и да предложим достоверна информация и персонализирани решения на онкоболните.

Cancercare.bg е посветена на борбата срещу рака и осигурява подкрепа на онкоболните и техните близки. Целта на фондацията е да разшири достъпа до качествени онкологични грижи и да предостави надеждна информация за заболяванията. Чрез предоставяне на образователни материали, подкрепа на пациенти, оргнизиране на Race for the Cure и създаване на общност, Cancercare.bg има за цел да подобри качеството на живот на онкоболните и да се бори със социалните и психологическите предизвикателства, свързани с онкологичните заболявания.

NMGenomix, от своя страна, предлага на българските пациенти възможността да се възползват от модерни молекулярно-генетични изследвания. Те се извършват във високотехнологични лаборатории в целия свят и предоставят ценна информация, въз основа на която могат да се вземат персонализирани решения за здравето на пациентите. Това включва прецизна диагностика на онкологични заболявания, предсказване на реакцията към лекарства и определяне на най-ефективните терапевтични подходи. NMGenomix играе важна роля в променянето на начина, по който се извършват медицинските грижи за онкоболните, като им предоставя възможност за индивидуализирани и по-ефективни лечебни решения.

Сътрудничеството между Cancercare.bg и NMGenomix има за цел да обърне внимание на значимостта на ранната диагностика и персонализираните подходи в борбата с онкологичните заболявания. Под мотото "В подкрепа на онкоболните" двете организации ще работят заедно, за да увеличат осведомеността по теми свързани с превенцията, възможности за достъп до последни генетични тестове и достоверна информация свързана с онкологичните заболявания и пътя на пациентите.

Темата за превенция и наследственост е изключително важна и актуална за двете организации. Ако в семейството ни има повече случаи на ракови заболявания или ако е известно носителство на ракови генетични варианти, можем да се предпазим, като се подложим на генетично изследване за носителство на ракови варианти.

Затова през юни и юли месец аудиторията на Cancercare.bg може да се възползва от -15% отстъпка от цената на тестовете от портфолиото за наследственост на НМ Дженомикс. За целта трябва да се свържете с техен специалист на 0895674054 и да му споделите промокода „CancerCare15“, който ви гарантира отстъпката. Специалистът остреща ще ви предостави и повече информация за тестовете.

НМ Дженомикс

Заедно можем да разширим достъпа до информация и иновативни лечебни решения за онкоболните и да им помогнем в техния труден път към преодоляване на болестта.

Ако имате нужда от допълнителна информация, моля, не се колебайте да се свържете с нас през контактната форма