CancerCare.bg с нов CEO: Ивко Беновски поема поста Главен изпълнителен директор в CancerCare.bg

Ivko Ceo blog post.png

CancerCare.bg обявява назначаването на Ивко Беновски за нов главен изпълнителен директор

Ивко Беновски има богат опит и лидерски умения в организацията и ще играе ключова роля в напредъка и развитието на мисията на CancerCare.bg за намаляване на смъртността от онкологични заболявания в България

„Щастливи сме да приветстваме Ивко Беновски, като CEO в "CancerCare.bg“. Неговото дълбоко разбиране на нашата мисия и доказаният му опит го правят идеалния кандидат да ръководи CancerCare.bg в бъдеще. Като Главен изпълнителен директор Ивко ще поеме отговорността за изграждането и изпълнението на стратегиите за развитие и растеж на CancerCare.bg. Също така ще работи в тясно сътрудничество със специализирания екип от медицински специалисти на CancerCare.bg, партньори и доброволци, за да осигури възможно най-добрия начин за следване и продължаване на нашата мисия за намаляване на смъртността от онкологични заболявания в страната", каза  д-р Полина Лъжанска президент на фондация "Победи рака", която стои зад проекта Cancercare.bg. 

„За мен е чест и привилегия да поема поста на Главен изпълнителен директор в "CancerCare.bg" и благодаря на д-р Лъжанска за гласуваното доверие. Ангажирам се да работя с талантливия екип, които имаме за да осигурим най-високо качество на нашите услуги, чудесна комуникация с партньорите и достоверната информация за нашите читатели. Вярвам , че заедно можем да намалим смъртността от онкологични заболявания в страната", каза Ивко Беновски във връзка с новата му роля в CancerCare.bg

Ивко Беновски се присъединява към CancerCare.bg през есента на 2017 година. Включва се като доброволец и прилагайки знанията и опита си за социални мрежи, реклама и маркетинг се грижи за дигиталното лице на CancerCare.bg. След като CancerCare.bg става член на Think Pink Europe Ивко играе важна роля и в организирането на Race for the Cure в България, което е най-голямото благотворително спортно събитие в подкрепа на женското здраве в Европа. Ивко има над 10 години опит в сферата на управление и комуникация на социални мрежи, маркетинг и реклама и над 5 години опит в организирането на събития. С неговия експертен опит и отдаденост в областта, ние сме уверени, че ще има решаваща роля в напредъка и мисията на CancerCare.bg.

В CancerCare.bg ежедневно виждаме пациенти, които преминават през различни емоционални, психически и физически състояния, когато светът им се преобръща от една диагноза. Това е и нашата силна мотивация, която ни накара да се обединим, за да създадем CancerCare.bg. Искаме да насочим вниманието на обществото към превенцията и извършването на редовни профилактични прегледи, тъй като знаем, че колкото по-рано се диагностицира едно онкологично заболяване, толкова по-голям е шансът за неговото излекуване.

Ние сме уверени, че Ивко Беновски ще играе жизненоважна роля в подпомагането ни да постигнем нашата мисия и да оказваме положително влияние върху живота на тези, на които служим.

Фондация "Победи рака" работи в помощ на онкоболните в България и техните близки.

Ако искате да се присъедините като доброволец към нашата мисия ни пишете на [email protected] или през страницата за контакти.

Заедно можем да окажем реално влияние в борбата с рака.