Avène организират инициатива за безплатни дерматологични прегледи през юли 2022 г

дермопатрул avene .JPG

Дерматологични лаборатории Avène организират през м. юли 2022г. мобилни точки за проверка на съмнителните образувания по кожата (бенки).


dermopatrul avene.jpg

Avène Дермопатрулът ще даде възможност на всички желаещи да получат безплатна консултация и съвети от дерматолог.
Оборудван кемпер ще предлага консултацията с дерматолог, която ще бъде безплатна за всички желаещи. Социално отговорната кампания има за цел навременна диагностика, повишаване на информираността на потребителите относно възможните вреди от слънцето, както и правилната фотопротекция, която е от съществено значение. Дермопатрулът на Avène ще посети големите градове в страната, като основно ще гостува на българското Черноморие през месец юли 2022г. Работното време на кабинета ще е от 11:00 – 17:00ч

Следете страницата на Авен България във Фейсбук, където може да откриете повече информация за събитието.

Бъдете отговорни към здравето на своята кожа и не отлагайте своя преглед!

Последвайте страницата на събитието и открийте линкове към точните локации на дермопатрула от този линк > https://tinyurl.com/ytks7dpp

Марката Eau Thermale AVENE, като част от групата Pierre Fabre, има изключителна социална отговорност и е насочена към иновации в подкрепа на дерматологията и нуждите на чувствителната кожа.

В продължение на 16 години, Eau Thermale AVENE е партньор на Българско дерматологично дружество (БДД), в партньорство с Глобална Коалиция за защита на правата на пациентите с меланом , в организирането на национална кампания Евромеланома - за превенция и ранно откриване на рака на кожата. Целта на кампанията е да се повиши информираността на обществото относно злокачествените новообразувания на кожата, възможността за предпазване от развитието им, както и ползата от ранното и навременно откриване на проблема.