thinkpinkEA

 #ТЪРСИСЕ! 

иновативен проект, свързан с рака на гърдата!

Представяме ви най-новата инициатива на Think Pink Europe и Susan G. Komen Italia, ItaliaCamp, а именно: Think Pink Europe Innovation Award. Съорганизатор на конкурса е и CancerCare.bg.

Тази награда ще бъде връчена на отличилия се като най-иновативен проект сред кандидатурите за подобряване на грижата за женското здраве и по-конкретно на пациентки с диагнозата „рак на гърдата“.

Кандидатите за наградата на Think Pink са от цяла Европа. Те са хора, които с делата и активностите си спомагат  за развитието на процеса и по-лесното преминаване през него. 

Кой ще бъде следващият иноватор в тази сфера? Може би това е някой от вас!

Наградата в размер от 20 000 евро ще бъде спечелена от отличилия се участник чрез специално подбрано жури от експерти от членовете на Think Pink Europe из цяла Европа, включително и от България.

Ако имате идея как може да се подобри качеството на женското здраве, не се колебайте да участвате в проекта на Think Pink Europe и Susan G. Komen Italia, ItaliaCamp.  Освен парична награда, победителят получава и професионални насоки за реализиране на проекта си.

За повече информация и регистрация, посетете сайта

Пожелаваме ви УСПЕХ!